Polityka prywatności

1. Polityka prywatności przedstawia zasady informujące użytkowników sklepu o aspektach pozyskiwania, przetwarzania i zabezpieczenia danych osobowych w ramach serwisu.

2. Podstawą prawną Polityki Prywatności jest Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.).

3. Administratorem danych jest Straw horses sklep jeździecki Roxana Słomiany ul. Zawiszy Czarnego 4/113 40-872 Katowice.

4. Dane są wykorzystywane wyłącznie do realizacji zamówień, wysyłania newslettera oraz obsługi zwrotów i reklamacji.

5. Firma korzysta z bezpiecznego szyfrowanego połączenie SSL.

6. Dane klientów nie są przekazywane osobom trzecim.

6. Każdy użytkownik, który udzielił informacji o danych osobowych, ma prawo dostępu do zapisanych treści, poprawiania ich, aktualizacji, uzupełniania, żądania zaprzestania przetwarzania oraz wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych zgodnie z art. 32 ust. 1 pkt 7 i 8 ustawy o ochronie danych osobowych.

7. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies.

8. Wszystkie grafiki, zdjęcia, teksty oraz same strony www. podlegają ochronie prawnej na mocy ustawy o prawie autorskim. Ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 [Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.]) Używanie ich w jakikolwiek sposób, a w szczególności kopiowanie zdjęć, opisów oraz stron informacyjnych bez uprzedniego, pisemnego zezwolenia wydanego przez Straw horses jest zabronione i może spowodować pociągnięcie do odpowiedzialności cywilnej i karnej.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl